Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
  Filters
  Instellingen
  Zoek

  Shearlock magneten

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina

  OPBOUWKIT VOOR CZ3000

  37609
  €186,16 incl. BTW stuks
  OPBOUWKIT VOOR CZ3000

  Shearlock magneten zijn magneten die worden gebruikt om deuren te vergrendelen en te ontgrendelen. Ze worden meestal gebruikt in combinatie met een elektronisch toegangscontrolesysteem en worden geïnstalleerd op de deurpost of de deurzijkant.

  Shearlock magneten werken door middel van een magnetisch veld dat wordt gegenereerd door een magnetische staaf of kern die is geïnstalleerd in het magneetsysteem. Wanneer de deur wordt gesloten, wordt het magnetische veld geactiveerd en wordt de deur vergrendeld. Wanneer een gebruiker toegang wil verkrijgen, moet hij een toegangscode invoeren op een codeklavier of een kaart gebruiken om het magnetische veld te deactiveren en de deur te ontgrendelen.

  Shearlock magneten zijn een populaire optie voor toegangscontrole omdat ze eenvoudig te installeren zijn en een hoge beveiliging bieden. Ze kunnen echter ook beperkingen hebben, zoals het feit dat ze afhankelijk zijn van elektriciteit om te werken en dat ze kwetsbaar zijn voor stroomuitval of andere technische problemen. Bovendien kunnen ze opvallen en kunnen ze het uiterlijk van een deur beïnvloeden. Het is belangrijk om te onthouden dat "shearlock" een merknaam is en dat er andere merken zijn die magneten voor toegangscontrole aanbieden die op een vergelijkbare manier werken.

  Shearlock magneten

  Filter by:

  Clear All