Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
  Filters
  Instellingen
  Zoek

  Intercomsystemen

  Intercomsystemen zijn elektronische communicatiesystemen die worden gebruikt om mensen op afstand met elkaar te laten communiceren. Ze kunnen worden gebruikt in verschillende omgevingen, zoals kantoren, woonhuizen, winkels, hotels en andere gebouwen.

  Intercomsystemen bestaan vaak uit twee of meer eenheden, waarbij een eenheid wordt geplaatst bij de deur of ingang van een gebouw en een andere eenheid wordt geplaatst binnen het gebouw. Wanneer iemand aan de deur komt, kan de persoon binnen het gebouw de bezoeker zien en met hem of haar communiceren via de intercom. Dit kan worden gedaan door middel van een luidspreker en microfoon of door het gebruik van een videocamera.

  Intercomsystemen kunnen worden gebruikt om de toegang tot een gebouw of ruimte te beheren en te beveiligen. Ze kunnen ook worden gebruikt om te communiceren met bezoekers of leveranciers die aan de deur komen. Er zijn verschillende soorten intercomsystemen op de markt, waaronder draadloze systemen, systemen met bekabelde verbindingen en systemen met videocamera's.

  Intercomsystemen

  Onze subcategorieën