Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
  Filters
  Instellingen
  Zoek

  Handmelders

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina

  NOODDRUKKNOP / ALARMDRUKKNOP GROEN (1 CONTACT)

  37093
  €52,36 excl. BTW stuks
  NOODDRUKKNOP / ALARMDRUKKNOP GROEN (1 CONTACT)

  NOODDRUKKNOP / ALARMDRUKKNOP GROEN (2 CONTACT)

  37094
  €54,06 excl. BTW stuks
  NOODDRUKKNOP / ALARMDRUKKNOP GROEN (2 CONTACT)

  Handmelders voor toegangscontrole zijn elektronische componenten die worden gebruikt om alarm te slaan wanneer iemand ongeoorloofd toegang probeert te verkrijgen tot een beveiligd gebied. Ze worden vaak gebruikt in combinatie met een toegangscontrolesysteem om de toegang tot beveiligde gebieden te beperken tot alleen geautoriseerde personen.

  Handmelders voor toegangscontrole zijn kleine elektronische apparaten die worden geïnstalleerd bij de ingang van een gebouw, kantoor, parkeergarage of ander beveiligd gebied. Ze zijn verbonden met het toegangscontrolesysteem en sturen een signaal naar het systeem wanneer iemand ongeoorloofd toegang probeert te verkrijgen. Dit kan ervoor zorgen dat het alarm wordt geactiveerd, of dat de deur wordt vergrendeld of ontgrendeld, afhankelijk van de instellingen van het systeem.

  Handmelders voor toegangscontrole zijn effectief voor het beperken van de toegang tot beveiligde gebieden omdat ze moeilijk te omzeilen zijn. Ze zijn ook een effectieve manier om te registreren wie er toegang heeft tot bepaalde ruimtes en wanneer, wat kan helpen bij het naleven van wet- en regelgeving, het verminderen van diefstal en het verbeteren van de algehele beveiliging.

  Handmelders

  Filter by:

  Clear All
  Min: €52,00 Max: €55,00
  52 55