Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
  Filters
  Instellingen
  Zoek

  Folie - EPDM

  EPDM (ethylenepropyleendieenmonomeer) is een synthetisch rubber dat wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder het maken van dakbedekkingsmaterialen, afdichtingen, isolatiemateriaal en andere rubberproducten.

  EPDM heeft een aantal unieke eigenschappen die het geschikt maken voor verschillende toepassingen. Zo is het bijvoorbeeld zeer bestand tegen UV-straling en oxidatie, wat betekent dat het lang mee kan gaan zonder dat het beschadigd raakt door de zon of de lucht. Het is ook bestand tegen extreme temperaturen, zowel bij hoge als bij lage temperaturen, en het is bestand tegen veel chemische stoffen.

  EPDM wordt vaak gebruikt als dakbedekkingsmateriaal omdat het sterk is, flexibel en bestand tegen extreme weersomstandigheden. Het wordt ook vaak gebruikt als afdichtingsmateriaal voor ramen, deuren en andere openingen in gebouwen, omdat het zeer elastisch is en goed kan aansluiten op verschillende vormen en afmetingen. Het wordt ook gebruikt in isolatiematerialen omdat het goed bestand is tegen extreme temperaturen en een goede isolatie kan bieden.

  Folie - EPDM

  Onze subcategorieën