Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
  Filters
  Instellingen
  Zoek

  Grepen Hefschuif

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina

  AFDEKROZET VOOR STEEKGREEP BLIND EV1

  6915285
  €35,79 excl. BTW stuks
  AFDEKROZET VOOR STEEKGREEP BLIND EV1

  HEFSCHUIFGREEP DIRIGENT MET PC ALUMINIUM EV1 NR 6-24609-00-0-1

  6915352
  €55,01 excl. BTW stuks
  HEFSCHUIFGREEP DIRIGENT MET PC ALUMINIUM EV1 NR 6-24609-00-0-1

  SCHUIFDEURKOM WIT 9-29992-02-0-7 B

  5063779
  €10,52 excl. BTW stuks
  SCHUIFDEURKOM WIT 9-29992-02-0-7 B

  Bij Turmeister worden verschillende soorten hefschuifgrepen geïntroduceerd die op hefschuifdeuren kunnen worden gemonteerd. Een type schuifdeur waarbij de deur wordt opgetild door middel van een hefboomwerking en vervolgens wordt opengeschoven. Dit is beter dan kiep-schuifdeuren, waarbij de handgreep naar voren moet worden bewogen voordat de deur kan worden opengeschoven. Schuifdeuren zijn nog eenvoudiger te bedienen met de juiste hef- en schuifgrepen. Hef-schuifgrepen zijn daarom een ​​waardevolle aankoop voor hefschuifdeuren. Hierdoor wordt de deurbediening nog comfortabeler en haalt u het maximale uit uw hef- en schuifdeuren. En met de vele soorten van Turmeister om uit te kiezen, vindt u zeker de juiste hef- en schuifhendel.

  Hoe maak je de beste keuze? 

  Hoe kies ik de beste hefschuifgreep? Het is belangrijk om op een aantal zaken te letten. Wij hebben geprobeerd de punten samen te vatten bij het kiezen.:

  Toepassingen: 

  Er zijn hef- en schuifgrepen voor binnen- en buitengebruik. Turmister geeft altijd aan of de handgreep voor binnen of buiten is. Uitvoering: Controleer het ontwerp van de hefschuifgreep. Kleuren, materialen en handvatten. Op basis van uw wensen en voorkeuren kunt u de beste keuze maken.

  Accessoires:

  Controleer of je ook accessoires zoals bijvoorbeeld een hefschuif schild of stift nodig hebt. Als het gaat om hefschuifgrepen, heeft Turmeister wat u zoekt. U kunt verschillende opties verkennen om de beste keuze voor uw werk te maken. Daarnaast kunt u hier alle overige onderdelen voor hefschuifbeslag vinden en in één keer bestellen.

  Grepen Hefschuif

  Filter by:

  Clear All
  Min: €10,00 Max: €56,00
  10 56