Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
  Filters
  Instellingen
  Zoek

  Deurautomaten

  Deurautomaten zijn elektronische systemen die worden gebruikt om de deur automatisch te openen en te sluiten. Ze kunnen worden gebruikt in verschillende omgevingen, zoals kantoren, winkels, hotels en andere gebouwen, om de toegang tot een gebouw of ruimte te beheren en te beveiligen.

  Er zijn verschillende soorten deurautomaten op de markt, waaronder elektrische deuropeners, gemotoriseerde deursloten, en intercomsystemen met videocamera's. Deurautomaten kunnen worden geprogrammeerd om te reageren op verschillende vormen van autorisatie, zoals een elektronische sleutel, een code of biometrische gegevens, zoals vingerafdrukken of gezichtsherkenning.

  Deurautomaten kunnen worden gebruikt om te helpen bij het beheersen van de toegang tot een gebouw of ruimte en om te voorkomen dat onbevoegde personen toegang krijgen. Ze kunnen ook worden gebruikt om te helpen bij het registreren wie toegang heeft tot een gebouw of ruimte en wanneer ze toegang hebben gekregen.

  Bij het kiezen van een deurautomaat is het belangrijk om te overwegen het gebruiksgemak van het systeem, de beveiligingseisen van het gebouw of de ruimte, en de kosten van het systeem. Het is ook belangrijk om te overwegen of het systeem compatibel is met andere beveiligingssystemen die al in het gebouw of de ruimte zijn geïnstalleerd.

  Deurautomaten