Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies je categorie..
  Filters
  Instellingen
  Zoek

  Branddeuren

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina

  SYMM. SLUITPLAAT BRANDDEUREN

  37367
  €460,70 excl. BTW stuks
  SYMM. SLUITPLAAT BRANDDEUREN

  Elektrische branddeuren zijn deuren die speciaal zijn ontworpen om te helpen bij het beheersen van brand en het beperken van de verspreiding van rook en vuur. Ze zijn vaak gemaakt van brandwerend materiaal, zoals staal of gewapend glas, en kunnen automatisch worden geopend en gesloten met behulp van een elektrische motor.

  Elektrische branddeuren kunnen worden gebruikt om te helpen bij het evacueren van gebouwen in geval van een brand, en om te voorkomen dat rook en vuur zich verspreiden naar andere delen van het gebouw. Ze kunnen ook worden gebruikt om te helpen bij het beperken van schade aan het gebouw en de inhoud ervan in geval van een brand.

  Er zijn verschillende soorten elektrische branddeuren, waaronder glijbranddeuren, schuifbranddeuren, en vouwbranddeuren. Het type elektrische branddeur dat het beste past bij de specifieke behoeften van een gebouw en de gebruiksomstandigheden kan variëren. Bij het kiezen van een elektrische branddeur is het belangrijk om te overwegen de brandveiligheidsvereisten van het gebouw en het gebruiksgemak van de deur.

  Branddeuren